Digitale reclame om uw boodschap onder de aandacht te brengen.

Narrowcasting is de term die in Nederland veel wordt gebruikt voor digital signage. Wilt u graag gebruik maken van digital signage voor uw bedrijf? Bij Advido automatisering maken wij gebruik van ons huismerk Signopsis. Signopsis werkt heel eenvoudig. Alles wat u nodig heeft, is een scherm, een player en een abonnement. Dat is alles!

Hoe werkt het?

Digital Signage werkt eigenlijk heel eenvoudig. U maakt gebruik van een player. Dat is een computer die de informatie opslaat. De informatie kan zijn tekst, foto's of video's. De pagina's worden slides genoemd en alle slides achter elkaar wordt een uitzending genoemd, eigenlijk alsof u een eigen tv-uitzending beheert. De player staat in verbinding met een beeldscherm die de uitzending toont. Op de player draait speciaal door Signopsis ontwikkelde software. Zelfs als de internetverbinding even slecht is, blijft de player een uitzending tonen.

Als u wilt, kunt u alleen teksten tonen, bijvoorbeeld de openingstijden van uw winkel. Andere klanten tonen liever foto's, bijvoorbeeld bij een kledingwinkel. En wilt u liever bewegend beeld en dus een filmpje tonen? Dat kan ook. Denk bijvoorbeeld aan een filmpje over zwemlessen voor kinderen.

Alles combineren? Geen probleem. U kunt teksten, foto's en filmpjes afwisselen in uw uitzending. Een speciale uitzending maken voor bepaalde dagen, bijvoorbeeld een speciaal menu voor de kerstdagen in uw restaurant? Geen probleem. De uitzending kan al ruim van te voren aangemaakt worden. Bang te vergeten om het tijdig aan te zetten? Geen nood. U kunt heel makkelijk zelf de datum aangeven waarop u deze speciale uitzending wilt tonen. Na de kerst weer het gewone menu? Prima. U stelt in dat u voor 2 dagen een aangepaste uitzending wilt tonen en het systeem gaat daarna automatisch weer terug naar de normale uitzending.

Er zijn heel veel mogelijkheden in digital signage. Wilt u iets speciaal op maat, zoals een planningsmodule van bijvoorbeeld vergaderruimtes? Dat kan ook. U kunt een extra module aanschaffen, waardoor u nog meer mogelijkheden hebt.