Fakkert electronica website

De klant
Fakkert elecronica is een electronica-winkel gevestigd in Zwolle met een groot assortiment. Er wordt gebruik gemaakt van een SW-Retail kassasysteem. Dit systeem is gekoppeld aan de boekhouding. Zowel de prijzen van de artikelen, de voorraad en allerlei details van de artikelen, zoals afbeeldingen, worden in dit systeem bijgehouden.

De vraag
De vraag was een nieuwe moderne website te maken met daarbij een koppeling met het kassasysteem.  De artikelen uit het SW-Retail kassasysteem moeten daarbij op de website getoond kunnen worden. De koppeling met de kassa moet er voor zorgen dat de website up-to-date wordt gehouden met zo weinig mogelijk inspanning van het personeel.

Het proces
We zijn samen met de directie om de tafel gaan zitten en hebben gebrainstormd over de huidige website en voornamelijk waarom deze niet meer modern oogde.  De kleuren bleken oubollig. Bovendien was het logo niet duidelijk genoeg door lijnen die door de tekst lopen.
We zijn terug gegaan naar de tekentafel en hebben een geheel nieuwe huisstijl ontworpen. We hebben daarbij gekozen voor de kleur groen. Groen staat voor jong, fris en groei en symboliseert de overname van de winkel door de nieuwe generatie en de stap in de digitale omgeving. Ook staat de kleur voor milieubewust en dat is in de electronica-wereld een hot item, denk bijvoorbeeld aan ledverlichting en zonnepanelen. De nieuwe huisstijl werd vervolgens leidend voor het ontwerp van de nieuwe website.

Onze oplossing
Een splinternieuwe website met een nieuw kleurenpalet en een tijdloos uiterlijk.  De website wordt gesynchroniseerd met de kassa door een door ons geschreven koppeling.

Bekijk deze nieuwe website hier.

Nog geen reacties

Een reactie schrijven