Over ons

over ons

page2_pic1

Welkom! Leuk dat je even komt kijken op onze website.

Als je even tijd hebt dan wil ik je graag wat vertellen over mijn bedrijf en mijn persoonlijke kijk hierop geven. Advido automatisering is begonnen vanuit hobby. Knutselen op een zolderkamertje met computers en deze met andere hardware en extra geheugen verbeteren. Op die zolderkamer ontstond ook het eerste contact met een bulletin board system, de voorloper van het internet. Mijn servers zijn nog hosts geweest voor het FidoNet, de voorloper van de huidige email.

Fantastisch om die supersnelle ontwikkelingen mee te maken. De hobby werd na het behalen van mijn diploma omgezet in "echt werk", maar het gevoel van " ik doe wat ik leuk vind"  is altijd gebleven. Niets zo leuk om uit te zoeken wat er allemaal mogelijk is als een klant om iets ongewoons vraagt. Systemen koppelen, programmeren, een website aanvullen met een webshop, zalen reserveren met een op maat ontwikkeld reserveringssysteem, speciale onderwatercomputerschermen voor in een zwembed, een supergroot touchscreen waar bezoekers van een informatiecentrum allerlei informatie kunnen opvragen, narrow casting en computerschermen in spiegels. Je kan het zo gek niet verzinnen of het kan, maar dat gaat niet altijd zonder slag of stoot en vraagt soms wat uitzoekwerk. En laat dat nou net zijn wat ik leuk vind. Steeds op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen, maar ondertussen wel deze ontwikkelingen vertalen naar de praktijk en dichtbij mijn klanten staan. Dat geeft mij energie in mijn werk en zo blijft mijn werk mijn grootste hobby!

Ik denk dat we zeker iets bij kunnen dragen aan jou digitale omgeving. Zullen we een keer onder het genot van een kop koffie van gedachten wisselen?

Met vriendelijke groet,

Gert Visser
Directeur

de geschiedenis

1999 -

In mei 1999 wordt Advido geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.

2000 -

In 2000 nemen we onze intrek in de Steenstraat in Zwolle. Automatisering is dan nog vooral computers verkopen en aanpassen, niet meer te vergelijken met nu!

2005 -

Er ontstaat behoefte aan een groter magazijn en reparatieruimte en daarvoor verhuizen we tijdelijk naar een verzamelpand aan de Branderweg en enige tijd later verhuizen we naar de Zijdwendestaat in Zwolle, waar we vanaf begin 2005 zitten.

Heden -

Vanuit de Zijdwendestraat bedienen we al onze klanten. Door interne automatisering en de ontwikkeling van nieuwe technologieën kunnen we veel onderhoud vanuit onze locatie faciliteren. Tegenwoordig kunnen onze specialisten zelfs via mobiele telefoons onderhoud verrichten aan de systemen bij onze klanten.

Onze specialiteiten

 • Digital Signage

  Digitale reclame om uw boodschap onder de aandacht te brengen. Narrowcasting is de term die in Nederland veel wordt gebruikt…

 • Webdesign

  Jouw website is het online visitekaartje van je bedrijf We maken niet alleen de mooiste websites maar ook programmeren we…

 • Video en foto

  Video en foto Tegenwoordig is het vanzelfsprekend dat je een kekke video of flitsende foto's op je site hebt. Kijk…

 • Automatisering

  Automatisering moet leuk zijn Automatisering van uw bedrijf moet leuk zijn en bij veel bedrijven is dit niet het geval!…

Waarom je ons kiest

Great Selection. We have a huge selection of products to meet any taste and budget.
High Quality. Our products are only of the highest possible quality.
The Lowest Prices. Low prices are the cornerstone of our vision, business idea and concept.
Altijd een eerlijk advies.