Zijdwendestraat 8, 8043HV, Zwolle info@advido.nl Uw partner in automatisering!

ProjectLibre ProjectLibre is een open source alternatief voor Microsoft Project. Er is een community site beschikbaar op http://www.projectlibre.org Het pakket is al meer 1,000,000 keer gedownload in meer dan 210 landen en heeft de InfoWorld "Best of Open Source" prijs gewonnen. ProjectLibre is compatibel met Microsoft Project 2003, 2007 en 2010 bestanden. U kunt het pakket gebruiken met Linux, Mac OS of Windows. De belangrijkste features van ProjectLibre: Compatibel met Microsoft Project 2010 Verbeterde gebruikersinterface Gantt Chart PERT Chart Netwerk diagram Earned Value Costing U kunt ProjectLibre hier downloaden: http://www.projectlibre.org
ef="">Cisco SPA30X en 50X telefoon handleiding

Over ons

Wij zijn al meer dan 16 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten.