Zijdwendestraat 8, 8043HV, Zwolle info@advido.nl Uw partner in automatisering!

Er verandert iets bij Google

door Advido
op 09 april, 2015
Hits: 6287

Vanaf 21 april gaat Google de weergave op mobiele apparaten mee wegen in de ranking. Er worden heel vaak kleine veranderingen aan de zoekmachine aangebracht maar dit wordt een hele belangrijke. Deze verandering heeft effect op de zoekresultaten op mobile devices in alle landen en in alle talen. Hierdoor krijgen gebruikers van Google eenvoudiger relevante informatie aangeboden van websites die aangepast zijn voor het apparaat waarmee word gezocht. De zoekresultaten die Google gaat weergeven zullen afkomstig zijn uit App's en webpagina's.

De afgelopen maanden heeft Google een uitgebreid pakket aan tools beschikbaar gesteld aan webdesigners en beheerders om websites te testen op mobiele weergave. Het aantal zoekopdrachten op Google met mobiele apparaten is inmiddels bijna 60% van het totale aantal zoekopdrachten. Meer dus dan desktop computers.
Google heeft een eenvoudige tool ontwikkeld om te controleren of een website mobiel geschikt is. Met deze tool kan echter maar 1 pagina worden gecontroleerd.

Leave your comments

Post comment as a guest

0
terms and conditions.

Comments