Zijdwendestraat 8, 8043HV, Zwolle info@advido.nl Uw partner in automatisering!

door Advido
op 11 juni, 2015
Hits: 4257
Samsung Electronics, marktleider wereldwijd op het gebied van geavanceerde memory-technologie, is gestart met massaproductie van de eerste NVMe PCIe solid state drive (SSD) met M.2-formfactor.

De NVM Express (NVMe) interface is een nieuwe interface die vele malen sneller is dan de huidige SATA interface.

De Samsung NVMe-SSD’s worden nu al geleverd aan fabrikanten voor de PC-markt. Met de nieuwe SM951-NVMe biedt Samsung zeer geavanceerde performance, extreem laag energieverbruik in stand-by-modus en de meest compacte NVMe-SSD.

Lees meer
door Advido
op 20 mei, 2015
Hits: 4540
Op dit moment is er een landelijke storing op het KPN zakelijk glasvezel netwerk. Het leek rond 8 uur vanmorgen opgelost maar dit was helaas van korte duur.

De storingen worden voornamelijk gemeld in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Zwolle en Groningen. Het is nog onduidelijk waar de storing precies vandaan komt en hoe lang het nog gaat duren.
door Advido
op 09 april, 2015
Hits: 6286

Vanaf 21 april gaat Google de weergave op mobiele apparaten mee wegen in de ranking. Er worden heel vaak kleine veranderingen aan de zoekmachine aangebracht maar dit wordt een hele belangrijke. Deze verandering heeft effect op de zoekresultaten op mobile devices in alle landen en in alle talen. Hierdoor krijgen gebruikers van Google eenvoudiger relevante informatie aangeboden van websites die aangepast zijn voor het apparaat waarmee word gezocht. De zoekresultaten die Google gaat weergeven zullen afkomstig zijn uit App's en webpagina's.

Lees meer

Over ons

Wij zijn al meer dan 16 jaar een betrouwbare partner voor onze klanten.